Sok a hiányzó az ETO-nál

2014. November 30. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Vasile Miriuta
Győrben nagy várakozással tekintenek az OTP Bank Liga vasárnapi játéknapja elé, a csapat kispadján a Paks ellen mutatkozik be az új vezetőedző, Vasile Miriuta.

 

Miriuta a jelek szerint jó választás volt a győri kispadra, hiszen játékosként éveket játszott az ETO-ban, a szurkolók szerették, és eddigi edzői munkássága alapján is hiteles szakembernek tartják. Persze, az eredmények határozzák meg egy edző elfogadottságát, tudja ezt Miriuta is, aki a hátralévő két idei bajnokira nem ígért csodát, és inkább a következő idénybeli terveit emelte ki első megszólalásában.

Vasárnap a tabellán a negyedik helyen álló Paks látogat Győrbe, és Miriuta szerint annak ellenére is nyerhet együttese, hogy rengeteg hiányzója lesz a találkozón.

“Nem vagyok boldog, hogy meghatározó játékosok ilyen sokan hiányozni fognak. Azt várom, hogy akik pályára lépnek, azok megfelelő teljesítményt nyújtsanak majd, és így sikerül nyernünk. Csertőivel együtt futballoztunk, amikor először Győrbe kerültem, de hát az már régen volt. Örülök, hogy sikeres a csapatával, de természetesen ez alatt a kilencven perc alatt nem leszünk barátok” – jelentette ki a szakember.

Érdekesség, hogy bár a Paks sokkal jobban áll a győrieknél, Csertői Aurél azt nyilatkozta, nem a csapata a meccs esélyese.

“Magyarország egyik legjobb játékosállományával rendelkezik vasárnapi ellenfelünk, a Győr. Egészen biztos, hogy harcosan, agresszíven fognak majd játszani, az új edzőnek bizonyítani szeretnének.Nagyot kell javulnunk ahhoz, hogy az ETO-t meg tudjuk szorongatni, de nem feltartott kézzel utazunk Győrbe. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ősszel már többször bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk bravúrokra” – így a paksiak szakvezetője.

A győriek győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.75, a Paks diadalára 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply