Sneijdernek hiányozni fog Balotelli

2014. September 4. Thursday in Egyéb, Hírek

Mario Balotelli
A holland és az olasz labdarúgó-válogatott csütörtökön csap össze barátságos mérkőzésen, Wesley Sneijder nem örül neki, hogy egykori csapattársa kihagyja a felkészülési összecsapást.

 

Mario Balotelli fiatal kora ellenére immár hosszú ideje az olasz labdarúgó-válogatott egyik alapembere. A problémás játékos az elmúlt szezont a Milanban töltötte, de a világbajnokság után világossá vált, hogy távozni fog. Balotellit végül a Liverpool vállalta be, az olasz támadó már be is mutatkozott új klubjában.

Azonban ezzel egy időben a jelek szerint egy időre elvesztette a helyét a válogatottban, miután a nyáron kinevezett Antonio Conte nem küldött a számára meghívót a Hollandia elleni meccs előtt. A Juventus korábbi mestere jobbnak látta, ha időt ad a liverpooli beilleszkedésre Balotellinek.

“A csapat érdekeit tekintve egyáltalán nem baj, hogy nem lép pályára, hiszen az elmúlt időkben többször is betalált ellenünk. Ugyanakkor sajnálom, hogy nem láthatom, és nem játszhatom ellene” – jelentette ki Wesley Sneijder, aki egykoron az Interben volt csapattársa a balhés olasz csatárnak.

A holland válogatott labdarúgó kijelentette, hogy szerint nem azt kell figyelni, hogy az ellenfél milyen felállásban lép pályára, hanem, hogy milyen a csapat hozzáállása, az ugyanis sokkal fontosabb tényező a sikert illetően.

A két válogatott legutóbb tavaly mérkőzött meg egymással, akkor 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó. Legutóbbi hét meccsükből az olaszok nyertek négyet, a hollandok egy alkalommal győztek, két meccs pedig döntetlennel zárult.

Az olaszok csütörtöki sikerének az oddsa 2.45, a döntetlenre 3.10, a hollandok győzelmére 3.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply