Sevillából Milánóba költözhet Emery

2015. May 25. Monday in Hírek, UEFA Európa Liga

Unai Emery
Olasz sajtóértesülések alapján a Serie A-ban szereplő AC Milan előszerződést kötött a spanyol La Ligában vitézkedő Sevilla vezetőedzőjével, Unai Emeryvel.

A tapasztalt spanyol szakember remekül irányítja az andalúziai együttest, amely a bajnokságban az ötödik helyen végzett, az Európa Ligában pedig szerdán döntőt játszik az ukrán Dnyipro ellen Varsóban. Nem véletlen, hogy szóba hozták néhány patinásabb európai együttessel, és az AC Milan állítólag már előszerződést is kötött a szakemberrel.

A Sport Mediaset újságírója, Maurizio Pistocchi a következőket írta: “Forrásaimra hivatkozva, melyek Clarence Seedorf és Roberto Mancini milánói szerepvállalását is közölték, azt állítják, hogy Emery elkötelezte magát a Milannal.”

A Milannál nincs minden rendben, az együttes csak középcsapatnak számít, Filippo Inzaghi valószínűleg a szezon végén távozni fog a csapat kispadjáról. A piros-fekete csíkosak egy tapasztalt szakemberrel erősítenek, spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti a fő kiszemelt, de ha ő nemet mond, akkor érkezhet Emery.

Emery vélhetően most leginkább az Európa Liga döntőjére készül, melyre szerdán kerül majd sor Lengyelországban. A Sevilla az utóbbi hónapokban kevés vereséget szenvedett, aminek köszönhetően a bajnokságban felkapaszkodott az ötödik helyig, az EL-ben pedig a döntőig menetelt, kiejtve a Borussia Mönchengladbachot, a Villarrealt, a Zenitet és a Fiorentinát is.

A Dnyipro rendes játékidőben aratott győzelmét 11/2 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3/1, a Sevilla sikerére 11/20 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply