Lemosta a pályáról a Liverpoolt a Stoke

2015. May 25. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Mark Hughes
Az angol Premier League utolsó fordulójában a Stoke City hazai pályán 6-1-re kiütötte a Liverpoolt, ezzel a “vörösök” legnagyobb zakójukat szenvedték el a PL történetében.

A Chelsea lett a bajnok, a Manchester City szerezte meg a második helyet, míg a dobogó legalsó fokára az Arsenal fért oda. Ez már az előző fordulóban, fordulókban is biztos volt, ahogy az is, hogy a Manchester United kaparintja meg a negyedik helyet. Az ötödik, Európa Liga-indulást érő helyet sokáig a Liverpool birtokolta, végül azonban az Everton otthonában nyerni tudó Tottenham Hotspur szerezte meg.

A Liverpool is ott lehet majd az EL-ben, viszont csak a hatodik lett, ráadásul a záró fordulóban óriási zakót kapott a Stoke otthonában, Steven Gerrard utolsó PL-meccsén. Mark Hughes szerint bárki lehetett volna a Stoke ellenfele vasárnap, annyira jó teljesítményt nyújtottak.

“Nem is kívánhattunk volna jobb befejezést ennek a remek szezonnak a végére” – mondta a Stoke menedzsere. “A teljesítmény az első félidőben pazar volt, nem is számíthattunk erre. Nem hiszem, hogy azért lőttünk annyi gólt, mert a Liverpool rossz csapat lenne. Szerintem sok csapat szenvedett volna ma ellenünk. Egész héten készült a csapat, mindenki szépen akart volna búcsúzni ettől a szezontól.”

A Stoke végül a kilencedik helyen zárt, nyolc ponttal a Liverpool mögött. A vendégeknél Gerrard utolsó meccsén eredményes volt, és az is lehet, hogy Brendan Rodgers menedzsernek is ez volt az utolsó találkozója a Mersey-partiaknál.

Arra, hogy a Liverpool jövőre megnyeri a bajnokságot 16/1 az odds, míg a Stoke City elsőségét 1000/1 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply