Santos motivált magyarokra számít

2015. December 14. Monday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Fernando Santos
Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya szerint a magyar csapat főleg ellenük nagyon motiváltan fog játszani a jövő évi Európa-bajnokságon.

Magyarország június 14-én kezdi meg szereplését a franciaországi tornán, méghozzá Ausztria ellen. Az F-csoportban négy nappal később összeméri erejét Izlanddal, majd újabb négy nap után Portugáliával játszik. Utóbbi összecsapás ígérkezik a legnehezebbnek, míg a portugálok a mieink elleni találkozóval foglalkoztak eddig a legkevesebbet, mert a csoport legkönnyebben verhető válogatottjának tartják a magyart.

Santos név szerint kiemelte a pótselejtezőn kiválóan védő Király Gábort, illetve megjegyezte, hogy a portugálok ellen lehetnek Bernd Storck legényei a legmotiváltabbak.

“Nem írjuk le a magyarokat, de az ő válogatottjukat ismerjük a legkevésbé” – ismerte el őszintén Cristiano Ronaldóék kapitánya. “Nagyon régen, negyvennégy évvel ezelőtt szerepeltek utoljára ezen a tornán. Egy kiváló képességű kapusuk van Király személyében, de rajta kívül vannak még figyelemreméltó labdarúgóik. A legnagyobb erényük a motiváltság lehet, főleg akkor, mikor majd velünk játszanak.”

A portugál kapitány elismerően beszélt az izlandi és az osztrák válogatottról. Elmondta: mindkét együttes sokat fejlődött az elmúlt években, tudásukat pedig a tornán is bizonyítani szeretnék.

Az osztrákoknak valóban remek játékosaik vannak, elég csak megemlíteni a Bayern Münchenben alapembernek számító David Alabát, a Stoke City-s Marko Arnautovicot vagy a Leicester City-s Christian Fuchst. Ausztria szövetségi kapitánya, Marcel Koller örül annak, hogy egy olyan világsztár csapat ellen is játszhatnak, mint Portugália, amely élén Cristiano Ronaldo áll.

Ausztria sikerét Magyarország ellen 1.85 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a mieink sikerére pedig 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply