Sammer elégedett Lewandowskival

2014. July 24. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

A Bayern München sportigazgatója nagyon elégedett az új igazolás eddigi teljesítményével, Matthias Sammer szerint Robert Lewandowski komoly erősítést jelenthet a bajorok számára.
Robert Lewandowski

Lewandowski jó benyomást tett a müncheniekre.

A bajor sztárklub immár évek óta szerette volna megszerezni Robert Lewandowskit a Borussia Dortmundtól, de a játékos klubjával nem sikerült megegyezni a vételárról. A kiváló csatár játékjoga szinte minden évben alkudozás tárgya volt a két német egyesület között, de nem sikerült dűlőre jutni a kérdést illetően.

Végül így is megszerezte a Bayern München a lengyel támadót, aki kivárta dortmundi szerződésének lejártát, és így ingyen szerződött Münchenbe. Lewandowski nagy reményekkel vágott neki az új kihívásnak, és már a felkészülési időszakban bizonyítja, hogy megérte kivárni az időt, mire sikerült leigazolni.

A támadó első meccsén azonnal betalált, a hétfői, Duisburg elleni összecsapáson az 52. percben volt eredményes. Sammer pedig nagy örömmel elemezte a legújabb igazolás erényeit.

“Ő egy kimagasló játékos, kimagasló tehetséggel” – kezdte Lewandowski dicséretét a sportigazgató. “Szép lassan építjük be a csapatba, hétfőn már majdnem egy egész meccset kapott. A héten pedig különösen sok munka vár ránk, mert a hétvégén már egy egész tornán kell bizonyítanunk”.

Sammer ugyanakkor elárulta, hogy sok játékos a világbajnokság után megérdemelt pihenőjét tölti, így a csonka keret játékosaira még nagyobb terhelés vár.

“Óvatosnak kell lennünk, nem szabad túlterhelni a játékosokat, ugyanakkor a Bundesliga-rajtra teljesen fel kell készülnünk” – jelentette ki Sammer.

A Bayern München augusztus 22-én a Wolfsburg ellen kezdi meg bajnoki szereplését, hazai pályán. Győzelmére 1.20 az odds, a döntetlenre 7.00, míg a Wolfsburg sikerére 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply