Ljajic és Benatia Rómában marad

2014. July 24. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Adem Ljajic

A Fiorentinától szerződtetett Ljajic bevált a Románál.

Rudi Garcia kijelentette, hogy a két játékosnak fontos feladatai lesznek a következő szezonban, ezért egyiküket sem hajlandó elengedni a római klub.

 

Mehdi Benatiát tavaly igazolta le az AS Roma, a futballista már az első szezonjában alapemberré vált. A francia származású, de a marokkói válogatottat erősítő hátvéd a rómaiak hátsóalakzatának a biztos pontja lett, összesen 30 bajnokin lépett pályára. Az Udinesétől szerződtetett labdarúgó felkeltette más klubok érdeklődését is, állítólag Angliából érdeklődnének iránta. Ráadásul a Roma nagyon jó üzletet köthetne, ám Benatia távozásáról a vezetőedző hallani sem akar.

“Benatiának érvényes szerződése van a Romával, és ennek megfelelően ebben a csapatban fog játszani. A klub mindenk labdarúgójával folyamatosan tartja a kapcsolatot, Benatia biztosan maradni fog” – jelentette ki határozottan a Lille egykori mestere.

Garcia azt is hangsúlyozta, hogy a szerb labdarúgás egyik nagy ígérete, a mindössze 22 éves Adem Ljajic sem eladó.

“Az elsődleges célom, hogy megtartsam a legjobbakat, és Adem is közéjük tartozik” – tette hozzá a vezetőedző.

A Roma az előző szezonban sokáig versenyben volt a bajnoki címért folytatott küzdelemben a Juventusszal, végül a torinóiak végeztek a tabella élén, míg a fővárosi egyesület második lett.

“Tudjuk, hogy most még nagyobb lesz az elvárás az elmúlt szezon miatt, de ambiciózusak vagyunk, meglátjuk, meddig jutunk” – mondta Garcia a Roma céljait illetően.

Arra, hogy a Roma idén megtöri a Juventus hazai hegemóniáját és megnyeri a Serie A küzdelmeit, 3.25 az odds, míg a római gárda Bajnokok Ligája-sikerére 51.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply