Izlandi válogatottat igazolt a Swansea City

2014. July 24. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Gylfi Sigurdsson a Tottenhamet hagyta el a walesiek kedvéért, a középpályás négy évre igazolt újra a Swansea-hez.

Generic

Az izlandi labdarúgó nem érezte jól magát a White Hart Lane-en, ugyanis az elmúlt időszakban egyre kevesebb játéklehetőséget kapott. A 24 éves játékos profi pályafutását külföldön kezdte, a Reading után 2010-ben a Hoffenheimhez igazolt, majd 2012-ben egy fél évre a német klub kölcsönadta a Swansea-nek. Azután a Tottenham látott benne fantáziát, 2012-ben négyéves kontraktust kötött az észak-londoni klubbal. Első évében még elégedett lehetett, ám az elmúlt szezonban már csak a kispadon kapott helyet, és jórészt csereként léphetett pályára.

Az izlandi focista kevesellte a lehetőséget, ezért új csapat után nézett, de nem kellett sokáig keresgélnie. Egykori csapata azonnal lecsapott rá, és szerződtette is, Sigurdsson négy évre kötelezte el magát a Swansea-hoz.

“Nagyon élveztem az első alkalommal az itt tartózkodást, szóval nagyon örülök, hogy visszatérhettem. Csak öt-hat hónapot töltöttem itt, mégis rengeteg emlék köt már ide. Remélem, hogy ezúttal még jobb lesz. Ugyan a keret változott az elmúlt két évben, de a társaság gerince ugyanaz” – mondta a játékos.

Az izlandi már az ötödik nyáron igazolt játékosa a Swansea-nak, korábban Lukasz Fabianski, Bafetimbi Gomis, Stephen Kingsley és Marvin Emnes kötelezte el magát a walesi klubhoz. A Swansea City a Premier League legutóbbi kiírásában a 12. helyen végzett, és a vezetők remélik, a soron következő idényben magasabb célokért szállhat harcba a gárda.

A Swansea augusztus 16-án a Manchester United otthonában kezdi meg a következő idényt. Győzelmére 7.00 az odds, a döntetlenre 4.75, míg a Manchester City címvédésére 1.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply