Saját játékára koncentrál a Lazio

2016. March 10. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Stefano Pioli
Stefano Pioli azt állítja, hogy a Sparta Prague nagyon erős ellenfél, de a Lazio edzője szerint a cseheknek is vannak gyenge pontjaik.

A Lazio csütörtökön a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében lép pályára a cseh Sparta Prague otthonában. Az olasz gárda vezetőedzője nehéz összecsapásra számít az idegenbeli mérkőzésen, ám nem tartja legyőzhetetlennek csapata ellenfelét.

“Kemény ellenfélre számítok, hiszen a Sparta veretlen az Európa Ligában, és nagyon erős focit játszik. De mint minden csapatnak, a cseheknek is vannak gyenge pontjaik, és nekünk erre kell koncentrálni” – mondta Stefano Pioli.

Az olasz szakember szerint a csehek agresszívan fognak játszani, de ez ezen a szinten már nem meglepő. Az előző körben a Galatasaray is intenzív focit akart a Lazióra erőltetni, ám a törököknek beletört ebbe a feladatba a bicskájuk.

“Tiszteljük az ellenfelünket, ismerjük is őket, és a lényeg, hogy mi a saját játékunkkal törődjünk. Szoros meccs lesz, a legjobb teljesítményünkre lesz szükségünk mindkét meccsen a továbbjutáshoz” – mondta Pioli.

A csehek nem kaptak még ki a sorozatban, emellett minden idegenbeli meccsükön szereztek gólt, Pioli szerint ezért is különösen fontos, hogy a csütörtöki első meccsen csapata Prágában is eredményes legyen.

A Sparta Prague sikerére a szorzó 2.75, a döntetlenre 3.30, a Lazio győzelmére 2.80.

A cseh gárda a hétvégén 2-1-re verte a Jablonecet a hazai pontvadászatban, és második helyen áll a tabellán, míg a Lazio 1-1-es döntetlent ért el a Torino otthonában, és nyolcadik a Serie A-ban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply