Sokat köszönhet Kroos Zidane-nak

2016. March 10. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Toni Kroos
A Real Madrid középpályása szerint sokat fejlődött a francia szakember kinevezése óta, és az együttes is sokat nyert Zinedine Zidane kinevezéséből.

Toni Kroos 2014 nyarán igazolt a királyi klubba, és azonnal a kezdőcsapat tagja lett Carlo Ancelotti csapatában. A nagy konkurencia ellenére a német világbajnok folyamatosan őrizte helyét a madridi kezdőben, ez nem változott Rafael Benítez kinevezése után sem. A spanyol tréner azonban még egy szezonig sem maradt a Real vezetőedzője, helyére Zinedine Zidane került.

A német labdarúgó mindössze egy meccset hagyott ki az egykori aranylabdás vezetése alatt, a szombati, Celta Vigo elleni győzelem alkalmával maradt ki a csapatból. A 7-1-es győzelem után azonban a Roma ellen visszatért a kezdőbe, csapata pedig 2-0-s sikerrel jutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában.

“Zidane-nal ismét van esélyem fejlődni, és emelni a szintet. Jobban játszom, és ez nagyban neki köszönhető. Tisztában van vele, hogy milyen mélyen tudok játszani a középpályán, de akár előrébb is képes vagyok szerepelni, ahogy a Roma ellen tettem. Az edző jól ismeri a képességeimet” – mondta Kroos.

A középpályás szerint a királyiak is nagyot léptek előre az elmúlt időszakban, és a bajnokságban is van még feladatuk. A Real Madrid 10 fordulóval a vége előtt 12 ponttal követi a listavezető Barcelonát a bajnoki tabella harmadik helyén.

“A bajnokságnak még nincs vége, minden meccsen keményen küzdünk a végéig. Nem hiszem, hogy összejöhet a bajnoki cím, de ezekre a meccsekre is nagy szükségünk van” – mondta Kroos.

A Real Madrid a hétvégén a Las Palmas vendége lesz: a hazai győzelemre a szorzó 10.00, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.33.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply