A precizitás dönthet Tuchel szerint

2016. March 10. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Thomas Tuchel
Tuchel szerint csapatának ellenfele olyan pontosan játszik, mint egy német alakulat, ezért a dortmundiaknak precízen kell végrehajtani az utasításokat.

A Borussia Dortmund és a Tottenham a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében méri össze erejét, a német és az angol gárda csütörtökön játssza a párharc első meccsét. Mindkét csapat jó formában várja az összecsapást, második hazája bajnokságában. A Tottenham és a Borussia Dortmund is öt pont lemaradással követi a listavezetőt, vagyis még van esélyük akár az élen végezni is.

“Mauricio Pochettino egy egységes csapatot hozott létre, tele van energiával, agresszív, kemény nyomást helyez az ellenfélre, sok labdát szerez. Nagyon intenzív és kompakt a gárda, megérdemlik, hogy ott legyenek a Premier League tabellájának elején” – mondta Thomas Tuchel az ellenfélről.

“A Spurs egy német csapatra emlékeztet, nagyon sok német jellemzőt visel magán a csapat” – tette hozzá a német szakember, aki szerint csapatának nem szabad sokat kockáztatnia, és a megálmodott taktikát nagyon precízen kell megvalósítani.

Az Európa Liga előző körében a Tottenham a Fiorentinát, míg a Borussia Dortmund a Portót búcsúztatta.

A bajnokságban mindkét együttes fontos rangadón ikszelt a hétvégén, míg a Dortmund gólnélküli döntetlent játszott a Bayern Münchennel, a Tottenham az Arsenallal ikszelt.

A Borussia Dortmund sikerére a szorzó 1.60, a döntetlenre 4.33, a Tottenham győzelmére 6.00. Arra, hogy a Borussia Dortmund jut a sorozatban a legjobb nyolc közé, 1.50 az odds.

A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply