Rossi lemondott a Honvédnál

2014. April 29. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az olasz Marco Rossi azonnali hatállyal lemondott a Budapest Honvéd vezetőedzői posztjáról, a portugál José Gomes pedig a szezon végén távozik a Videoton labdarúgócsapatától.
Marco Rossi

Rossi az utóbbi hetekben már nem tudta motiválni csapatát.

“Marco Rossi, mint a Budapest Honvéd FC vezetőedzője, a mai nappal bejelentette lemondását. Megköszönte a klub vezetésének és játékosainak az eddig belé vetett bizalmat. Az OTP Bank Ligában szereplő csapat vezetőedzője a 2013/2014-es szezon végéig a csapat eddigi pályaedzője, Simon Miklós lesz. A 2014/2015-ös szezon vezetőedzőjének kinevezése június hónapra várható” – olvasható a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának közleménye a klub honlapján.

Rossi irányításával a kispestiek tavaly 19 év után végeztek ismét dobogón, bronzérmet szereztek, és az idén is remekül szerepeltek, ám a legutóbbi öt meccsüket elveszítették. Az olasz szakember azt követően mondott le, hogy a Honvéd a hétvégén Kővári góljával 1-0-ra kikapott a Pécs otthonában is. Rossi már a mecsekaljai meccs előtt is azt nyilatkozta, hogy nagyon aggasztja őt játékosai kedvetlensége, és úgy tűnik, hogy továbbra sem tudta motiválni a csapatát, amely a sorozatban elszenvedett veresége után a nyolcadik helyre csúszott vissza.

A Videoton vezetőedzője, José Gomes pedig a szezon végén fog távozni, ezt a portugál szakember a Sport TV Harmadik félidő című műsorában jelentette be. “Agresszív kritikákban volt részem, körülbelül három héttel ezelőtt leültem a felelős vezetőkkel tárgyalni. Egy plusz egy éves szerződésem van, de én azt mondtam, nem akarom ezt a pénzt, a szezon végével véget ér a munkám, és szeretném, hogy addig a legjobbat hozzuk ki magunkból” – mondta Gomes.

A Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Videoton kedden este a Debrecent fogadja, az első meccsen a székesfehérváriak idegenben is nyerni tudtak 5-1-re, a mostani meccsen a hazaiak győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.50, a Loki sikerére pedig 3.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply