Rooney ismét boldog a pályán

2013. December 2. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

David Moyes szerint Wayne Rooney ismét boldog, de a Manchester United menedzsere úgy véli, egyelőre korai arról beszélni, hogy az angol válogatott csatára hosszú távon is marad-e a klubnál.
Wayne Rooney

Rooney duplája pontot ért a Tottenham otthonában.

Az angol bajnokság 13. fordulójának rangadóján a Tottenham a Manchester Unitedet fogadta. A találkozón a Spurs szerzett vezetést a 17. percben: Walker a felugró sorfal alatt lőtte el a labdát egy 20 méteres szabadrúgásnál. A Manchester United ezzel egymás után a tizedik idegenbeli bajnokiján is gólt kapott, ilyen sorozatra utoljára 2002 augusztusa és 2003 januárja között volt példa.

A Tottenham-drukkerek, akik áldották Walkert a gólja miatt, a 32. percben már kórusban szidhatták, a védő ugyanis nagyon ügyetlenül ért a labdához egy beadás után, ami így Rooney elé pattant, a MU csatára pedig közelről nem hibázott. A Tottenham a második félidő elején Sandro 25 méteres bombagóljával vette vissza a vezetést. Három perccel később a hazaiak kapusa, Hugo Lloris szabálytalankodott Welbeckkel szemben, a büntetőt pedig Rooney értékesítette. Ez volt Rooney 164. gólja, amivel már Robbie Fowlert megelőzve egyedül áll a PL-ranglista ötödik helyén.

A 2-2-re végződött meccset követően David Moyes, a Manchester United menedzsere a duplázó Rooneyt dicsérte, valamint arról is kérdezték, hogy a nyári átigazolási hercehurca után sikerül-e hosszú távon is a klubnál tartani az angol válogatott csatárt.

“Wayne parádésan játszott, és nem csak a két gólja miatt mondom ezt, megérdemelte a lefújás után a vastapsot. Egyre jobb formában van, de hogy ez azt jelenti-e, hogy meg is hosszabbítja a szerződését, azt nem tudom. Még csak most tettünk pontot a nyári tárgyalások végére, talán korai erről beszélni, most csak örüljünk annak, hogy ismét a régi önmagáét idézi, és boldog a pályán” – mondta Moyes.

A Manchester United a hétközi fordulóban szerdán az Evertont fogadja, a hazaiak győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére pedig 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply