Bale beilleszkedett

2013. December 2. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gareth Bale

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője szerint Gareth Bale-nek sikerült maximálisan beilleszkednie a csapatba, és ezt bizonyította is a Real Valladolid ellen megnyert spanyol bajnokin szombat este.

 

A Real Madrid szombaton este 4-0-ra verte a Real Valladolidot, Cristiano Ronaldo sérülés miatt továbbra sem játszhatott a királyiaknál, megfelelően pótolta azonban őt a madridiak nyári rekordigazolása, Gareth Bale, aki három gólt lőtt a meccsen, rajta kívül Karim Benzema volt még eredményes, a gólpasszt a walesi szélső adta.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője meg is ragadta az alkalmat, hogy dicsérje Bale-t, aki szerinte a kezdeti nehézségek után mára tökéletesen beilleszkedett a csapatba.

“Mint minden játékosnak, aki egy új csapatba igazol, kellett neki is egy kis idő, hogy megszokja az új környezetet. Egyre magabiztosabban mozog a pályán is, egy rendkívül fontos láncszeme a csapatnak, amely most nagyon kiegyensúlyozott. Nagyon jól védekeztünk, és nem tudom, hogy játszottunk-e már ilyen jól, de ezt a játékot kell a továbbiakban is nyújtanunk” – fogalmazott az olasz szakember.

Ancelotti nem győzte dicsérni a csapat többi játékosát is. “Di Maria teljesítménye is fantasztikus volt, talán ő volt a legveszélyesebb emberünk ezen a meccsen. Isco is nagyon magabiztosan mozgott, Xabi Alonso visszatérése pedig stabilitást adott a középpályánknak.”

A Real Madrid balhátvédje, Marcelo is elégedetten nyilatkozott a Real Valladolid kiütését követően. “Minden meccs nagyon nehéz, a Valladolid is egy remek csapat, nem is hagyott bennünket játszani az elején, de aztán sikerült a védekezésünket stabilizálni, és onnantól már jöttek elől is a gólok.

Nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt” – mondta a brazil védő.

A Real Madrid a december 10-én a Bajnokok Ligájában Koppenhágába utazik, a spanyolok győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.75, az FC Köbenhavn sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply