Robben visszatér a holland válogatottba

2014. October 9. Thursday in Egyéb, Hírek

Arjen Robben
Az Európa-bajnoki selejtező sorozat egyik nagy meglepetését a vb-bronzérmes holland válogatott szállította, miután 2-1-re kikapott a csehektől.

 

A Guus Hiddink vezette hollandok most kiköszörülnék a csorbát, és erre minden esélyük megvan, hiszen Kazahsztán lesz az ellenfelük hazai pályán. Az Oranje még sosem találkozott ezt megelőzően a kazahokkal, az egymás elleni történelemben tehát nem bízhat Hollandia, abban viszont nagyon is, hogy a válogatott még sosem veszített el hazai pályán Európa-bajnoki selejtezőt.

“Ha egy válogatott egy jól sikerült Európa-bajnokság után tér haza, gyakran előfordul, hogy nehezen veszi fel a ritmust a következő mérkőzésein. A nagy csapatok azonban sosem veszítenek el két meccset egymás után, és ez a sztenderd az Oranjéra is igaz” – jelentette ki Hiddink.

A hollandok esélyeit az is növeli, hogy egyik legjobbjuk, Arjen Robben visszatér az együttesbe. A szélső sérülés miatt nem szerepelt a csehek elleni meccsen, de azóta ismét csúcsformába került, a Bayern München hétvégi, Hannover elleni bajnokiján két góllal vette ki a részét a 4-0-ás diadalból.

Lesznek azért hiányzók is holland oldalon, Dary Janmaat, Memphis Depay, Ron Vlaar, Rafael van der Vaart és Jordy Clasie sérülés miatt nem lehet ott a mérkőzésen. Dirk Kuyt a napokban visszavonult a válogatottól, míg Virgil van Dijk élete első válogatott meccsén léphet pályára.

Hollandia győzelmére 1.05 az odds, a döntetlenre 11.00, a kazahok diadalára 41.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply