A Readingnek még van esélye a feljutásra

2014. April 21. Monday in Angol Championship, Hírek

Nigel Adkins

Nagy a csata az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) az osztályozós helyekért, matematikailag még a 13. Middlesbrough is elérheti a hatodik helyet. Az észak-angliaiak kedden a hetedik Readinghez látogatnak.

 

A Reading csak egy ponttal van lemaradva az utolsó, még rájátszást érő hatodik pozíciótól. Mivel a Brighton and Hove Albion már ötpontos hátrányban van az ötödik Wigan Athletichez képest, ráadásul a tavalyi FA-kupa-győztes egy meccsel kevesebbet is játszott, három fordulóval a bajnokság vége előtt várhatóan csak a hatodik helyért lesz nagy csata, ezért viszont nyolc csapat is harcban lehet.

Nigel Adkins legénysége sokáig jól állt, viszont az elmúlt hat fordulóban csak egy győzelmet aratott, háromszor is kikapott, így nehéz helyzetbe hozta saját magát. Sérülések is nehezítik a tavaly még élvonalbeli klub dolgát, Garath McCleary (hát), Danny Williams (térd) és Jordan Obita (vádli) játéka továbbra is kérdéses, míg Danny Guthrie (vádli) és Jem Karacan (térd) biztosan nem játszik. Wayne Bridge valószínűleg már pályára léphet, ahogy a közel egyéves sérüléséből felépülő Mikele Leigertwood is.

A Middlesbrough-nál két nagy visszatérő is lesz Daniel Ayala és Ben Gibson személyében. Aitor Karanka menedzser az előző fordulóban nem számíthatott a korábbi Liverpool-játékosra eltiltás miatt, de valószínűleg vissza fogja kapni helyét a kezdőben Kenneth Omeruo nagy bánatára. Az északiak az előző körben 2-1-re kikaptak odahaza a Millwalltól, így megszakadt négymeccses győzelmi szériájuk. Gibson is visszatérhet valószínűleg a kezdőbe, legalábbis Karanka nagyon bízik benne. A magyar válogatott Varga József 31 alkalommal játszott idén a csapatban, 26 alkalommal kezdőként.

A Reading győzelmét 2.05 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Middlesbrough sikerére pedig 4.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply