Ranieri szerint biztos a maradása

2014. April 8. Tuesday in Francia Ligue 1., Hírek

Az AS Monaco elérte a kitűzött céljait Claudio Ranieri vezetésével, de a hírek szerint a szakember maradása még korántsem vehető biztosra.
Claudio Ranieri

Ranieri szerint nem kell tartania a leváltástól.

Ranieri tavaly az élvonalba vezette az anyagi csődből talpra álló klub csapatát, és az első osztályban sem szerepel vele rosszul a nyáron alaposan megerősített gárda. A hétvégi, Nantes elleni győzelmet követően a második helyen áll az együttes, s bár a bajnoki címre már nincs reális esélye (13 pont a hátránya a listavezető PSG mögött), a harmadik Lille előtt hat pont az előny, így az ezüst “kinéz” a hercegségbeli csapatnak.

Ennek ellenére arról szóltak a hírek, hogy Ranierinek nyáron távoznia kell, mert a vezetők egy másik szakemberrel képzelik el a jövőt. A szakember ugyanakkor kacsának nevezte a híreszteléseket, ő maga úgy érzi, hogy Dmitrij Rjuboloblev tulajdonos elégedett a munkájával, és nem tervezi a leváltását.

“Normálisak az ilyen mendemondák, a futball már csak ilyen. Ezek csak pletykák. Nagyon jól érzem magam a klubnál, az elnök úr pedig elégedett a munkámmal. Biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is én irányítom majd a gárdát” – fogalmazott Ranieri.

A Monaco hétvégén a Rennes otthonába látogat. A haziak nemrég még közel álltak a kieső zónához, de az előző három meccsükön hét pontot szereztek, ezzel feljöttek a középmezőnybe, jelenleg a 12. helyet foglalják el. A Rennes győzelmére 3.50 az odds, a döntetlenre 3.10, a Monaco diadalára 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply