Rangadót nyerne ismét a West Ham

2015. November 22. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Slaven Bilic
Az Arsenal, a Liverpool és a Manchester City után a Tottenham Hotspurt is legyőzné a West Ham United az angol Premier Ligában. Van is esély erre Slaven Bilic, a “kalapácsosok” vezetőedzője szerint.

A 13. forduló egyetlen vasárnapi mérkőzése nem akármilyen rangadót tartogat a számunkra, hiszen két londoni klub, egy északi és egy déli feszül egymásnak. A West Ham idén már több bravúros győzelmet is aratott idegenben, éppen ezért magabiztosan várhatja a Tottenham elleni párharcot a White Hart Lane-en.

Bilic játékos pályafutása alatt játszott a West Hamben, 1996-ban éppen a Spurs ellen debütált. Akkor a “kalapácsosok” a portugál Dani góljával 1-0-ra legyőzték vendéglátójukat, és mivel rangadóról van szó, a horvát szakember szerint ezúttal is születhet vendég-siker.

“Ez egy különleges összecsapás, és akkor is az volt, amikor még játékosként erősítettem a csapatot” – mondta Bilic a találkozót megelőző sajtótájékoztatón. “Kliséként hangzik, hogy minden meccsen a három pontért kell játszani, de vannak olyan mérkőzések, melyeket a szurkolók izgatottabban várnak, és ez kétségkívül közéjük tartozik. Egyesek úgy vélik, a West Ham számára ez a legfontosabb nap a bajnokságban, én viszont nem így vélem. Különleges meccs vár ránk, a héten mindenki lázban égett. Nagyon várjuk már, hogy ismét bizonyíthassunk.”

A West Ham 21 pontot szerzett, ugyanannyit, mint a Tottenham, de a vendéglátók gólkülönbsége jobb, így ők állnak jelenleg az ötödik helyen. A Spursnek ráadásul még csak egy veresége van a szezonban, a nyitó fordulóban kapott ki a Manchester United vendégeként, azóta viszont nem talált legyőzőre a pontvadászatban.

A Tottenham Hotspur győzelmére 1.61 a szorzó, a döntetlenre 4.20, a vendég West Ham United sikerére pedig 6.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply