Még fejlődnie kell az Internek

2015. November 22. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Roberto Mancini, az olasz Serie A-ban szereplő Inter vezetőedzője szerint csapatának még sokat kell fejlődnie akkor, ha a bajnoki címért akar versengeni.

Jól áll az Inter a bajnokságban, hiszen a harmadik helyen áll 12 fordulót követően, és ugyanannyi pontja van, mint a listavezető Fiorentinának és a már egy mérkőzéssel többet lejátszott harmadik AS Roma. Mancini legénységének minden esélye megvan arra, hogy vasárnap újabb három ponttal gazdagodjon, hiszen a kieső helyen álló Frosinone együttesét látja vendégül.

Mivel a gárda ilyen jól szerepel, a szurkolók és a közvélemény is úgy véli, az Inter akár a végsőkig harcban lehet a bajnoki címért – a vezetőedző szerint azonban ehhez sokkal jobban kell teljesítenie a csapatnak.

“Két-három dologban is fejlődnünk kell annak érdekében, hogy a legvégén is ott legyünk az elszámoláskor” – vélekedett Mancini a hétvégi fordulót megelőzően. “Sok van még hátra, remélem, hogy a szurkolók a folytatásban is mellettünk lesznek, mert szükségünk van rájuk. Az ilyen mérkőzések nem ígérkeznek könnyűnek, mert bár a tabella alsó részén állnak, jó szezonjuk van.”

Az Inter legnagyobb erőssége csatárpárosa, Sztevan Jovetics és Mauro Icardi lehet. Mindketten három-három gólt lőttek eddig, de Mancini szerint még óriási potenciál rejlik bennük. Azt azonban a szakember nem árulta el, hogy mind a ketten ott lesznek-e a kezdőben, csupán annyit mondott: Samir Handanovic, Geoffrey Kondogbia, Nagatomo Juto és Felipe Melo biztosan pályán lesz már a találkozó elejétől.

Az Inter győzelmére a szorzó 1.20, a döntetlenre 6.50, a vendég Frosinone sikerére pedig 17.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply