Queiroz a vb után lelép

2014. June 21. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Carlos Queiroz
Carlos Queiroz bejelentette, hogy a világbajnokság után elhagyja az iráni válogatottat, a portugál szakember három éven keresztül irányította a perzsa válogatottat.

 

Az iráni válogatott az F csoportban meglepetésre pontszerzéssel kezdett a világbajnokságon, az ázsiai együttes Nigériával játszott gólnélküli döntetlent. Az irániak a második fordulóban Argentínával mérkőznek, a dél-amerikaiak elleni felkészülés közben kiderült, hogy a világbajnokság után távozik a szövetségi kapitány.

Queiroz egy portugál lapnak nyilatkozva elismerte, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését az iráni szövetséggel, és a vb után feláll a kispadról. A szakember magyarázata szerint az iráni állam nem támogatja eléggé a labdarúgást, így pedig nem lehet folytatni a munkát.

“Befejezem a világbajnokság után. Volt érdeklődés a folytatással kapcsolatban az iráni oldalról, és még most is a szerződésem meghosszabbítása mellett érvelnek. De nincs elég támogatottságunk a kormány részéről, pénzügyi okok miatt távozom. A tárgyalások már le is zárultak, eldöntöttem, hogy vége” – jelentette ki Queiroz.

Irán Argentína ellen lép pályára a csoportkör második fordulójában, a portugál szakember tisztában van vele, hogy csapatának csodára lenne szüksége a dél-amerikaiak elleni győzelemhez.

“Argentína a világ öt legjobb válogatottja között van, nehéz lenne olyan csapatot találni, amely erősebb kerettel rendelkezik” – mondta Queiroz.

Az argentinok szombati sikerének az oddsa 1.14, a döntetlenre 9.00, az irániak győzelmére 23.00 a szorzó. Arra, hogy Lionel Messi ismét gólt szerez, 1.50 az oddsa.

Az első körben Argentína 2-1-re verte Bosznia-Hercegovinát.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply