Pearson egyben tartaná a keretet

2014. April 13. Sunday in Angol Championship, Hírek

Nigel Pearson

Szinte biztos, hogy a Leicester City bajnokként jut fel az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból (Championship) az élvonalba (Premier League). Nigel Pearson menedzser a nyáron szeretné egyben tartani a csapatot.

 

A szakember 2011 novembere óta irányítja a “rókákat”, és bár tavaly is közel volt a feljutáshoz a Leicester, végül idén érett csak be a kemény munka. Pearson szerződése a nyáron lejár a csapatnál, de a klub vezetői várhatóan meghosszabbítják azt, hiszen az 50 éves angol jó munkát végez. Több alapember kontraktusa is lejár a nyáron, így a 18 gólos David Nugenté, a dán válogatott kapusé, Kasper Schmeichelé, valamint a középpályás Lloyd Dyeré is.

A vezetőségnek komoly dolga lesz a nyáron, hiszen 2015 nyarán további labdarúgók, köztük a csapatkapitány Wes Morgan, Ritchie De Laet, Anthony Knockaert és Jamie Vardy szerződése is lejár,de velük már megkezdődtek a tárgyalások. Pearson szeretné megtartani a magot, de tudja, néhány minőségi igazolásra is szükségük lesz a PL-szezon kezdete előtt.

“Hihetetlenül fontos dolog volt, hogy erre az idényre is együtt tudtuk tartani a keretet, miután olyan közel kerültünk egy évvel ezelőtt a feljutáshoz” – mondta a Leicester menedzsere. “Tudtam, hogy sokat nem költhetek érkezőkre, ezért sokat számított, hogy a mag megmaradt. Minket idén a jó csapatszellem jellemez, és az, hogy ilyen szorosan összetart a társaság, a pályán is meglátszik, céljainkat így könnyebben elérhetjük. Igazi csapategység van nálunk, és biztos vagyok abban, mint egy társaság, szeretnének a következő szintre lépni, és mivel sikerült kiharcolni a feljutást, ez nagyban megkönnyíti a dolgunkat.”

A Leicester hétfő este a még rájátszást jelentő helyekért küzdő Reading otthonába látogat. Decemberben a City 1-0-ra nyert pályaválasztóként.
A Reading győzelmét 3.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, a vendég Leicester City sikerére pedig 2.30 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply