Papíron könnyű kupameccs vár a Chelsea-re

2014. October 28. Tuesday in Egyéb, Hírek

Jose Mourinho
Az angol Ligakupa 4. fordulójában a Premier League-éllovas Chelsea a negyedosztályban szereplő Shrewsbury Town otthonában lép pályára kedd este.

 

Kiváló szezont produkál eddig a Chelsea, hiszen José Mourinho csapata kilenc fordulót követően még nem kapott ki, ezt pedig más profi angol együttes nem mondhatja el magáról, még a negyedosztályban sem. Így egyértelműen kijelenthető, hogy a londoniak a keddi találkozó esélyesei, annak ellenére, hogy a Shrewsbury jól szerepel a League Two-ban, hiszen osztályozót érő helyen áll jelenleg.

A Chelsea azonban csak Manchesterben hullajtott idén pontokat, a City és a United is döntetlent játszott a „kékekkel”. A Ligakupa azonban nem szerepel Mourinho kívánságlistájának az élén, így minden bizonnyal olyan labdarúgóknak fog lehetőséget adni a portugál, akik eddig csak mellékszereplőnek számítottak.

A Shrewsbury már nagyon várja a meccset, hiszen a világ egyik legjobb együttesét láthatja vendégül, és ezt a hazaiak menedzsere, Micky Mellon is hangsúlyozta.

“Minden erről a fantasztikus kedd estéről fog szólni, hiszen tehet nélkül, mindenféle komoly elvárás nélkül léphetünk majd pályára, hogy kiélvezzük az összecsapás minden egyes percét” – mondta Mellon. “A szurkolók meg fognak őrülni, végig énekelni fognak, a televízió itt lesz kint a helyszínen, a játékosaink pedig megérdemlik, hogy részesei legyenek egy ilyen remek estének.”

Mellon szerint jól teljesítenek idén a ligában, ezt pedig alátámasztja a gárda formája, hiszen a Shrewsbury legutóbbi négy meccsét egyaránt megnyerte.

A Shrewsbury Town sikerét 14.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.50, a vendég Chelsea győzelmére pedig 1.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply