Ospina átvenné Szczesny helyét

2015. February 5. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

David Ospina
David Ospina, az Arsenal kapusa kijelentette: mindent megtesz annak érdekében, hogy hosszú távon is kezdő legyen klubjában.

 

Az Arsenal Wojciech Szczesnyvel a kapuban kezdte meg az idényt, és egészen az év végéig a lengyel hálóőr számított a kezdőjátékosnak a poszton. Az idei első fordulóban, a Southamptontól elszenvedett 2-0-ás vereség után azonban a lengyel kapust dohányzáson érték a zuhanyzóban, Arsene Wenger ezért úgy döntött, hogy mellőzéssel bünteti meg játékosát.

Így került a kezdőcsapatba Ospina, aki azóta három bajnokin és egy kupameccsen állhatott a kapuba, és ezeken a találkozókon egyetlen gólt sem kapott. Wenger úgy döntött, hogy továbbra is bizalmat szavaz a kolumbiai hálóőrnek, de ettől még Szczesnyt tekinti az Arsenal első számú kapusának.

Ospina most elmondta: mindent megtesz azért, hogy bennragadjon a kezdőben, és megpróbálja hosszú távon átvenni lengyel társa helyét.

“Régi álmom vált valóra már azzal, hogy az Arsenalhoz kerülhettem, most az a feladatom, hogy megragadjak minden lehetőséget a bizonyításra, ami az utamba akad. Nagyon jó kapusokkal harcolok a csapatba kerülésért, de ez nem meglepetés, hiszen a Premiershipben mindig is topkapusok védtek” – jelentette ki Ospina.

A kolumbiai focista szombaton ismét rangadón bizonyíthat, az ágyúsok a Tottenham elleni derbin gyarapíthatják pontjaik számát. A Spurs győzelmére 3.25 az odds, a döntetlenre 3.50, az Arsenal diadalára 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply