Guardiola az egy pontnak is örül

2015. February 5. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Robert Lewandowski
Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője legkevésbé sem szomorkodott amiatt, hogy csapata erejéből csak döntetlenre futotta a Schalke ellen.

 

A bajorok már a 17. percben emberhátrányba kerültek a Schalke elleni hazai bajnokin, miután Jerome Boateng a 16-oson belül szabálytalankodott Sidney Sammel szemben. A Bayern szerencséjére a Schalke kihagyta a megítélt büntetőt (pontosabban Manuel Neuer védett), de bő 70 percen keresztül emberhátrányban játszva csak 1-1-es döntetlenre futotta erejéből.

A Wolfsburgtól elszenvedett 4-1-es vereség után a müncheni szurkolók jobb eredményt vártak kedden, de Guardiola szerint egy ilyen meccs után a döntetlennek is örülni kell.

“Nemcsak simán elégedett vagyok, hanem nagyon, nagyon, nagyon elégedett vagyok. Természetesen szerettünk volna nyerni, de a Schalke ellen nem könnyű hetven percet tíz emberrel játszani. Sokkal jobbak voltunk, mint a Wolfsburg ellen. Minden rendben van a csapattal” – nyugtatta meg a szurkolókat a szakvezető.

A Bayern annak is örülhet, hogy a Wolfsburg nem tudott még közelebb kerülni a tabellán, miután csak 1-1-es döntetlent játszott a Frankfurt ellen.

A bajorok szombaton a Stuttgart otthonában lépnek pályára. A hazai győzelemre 13.00 az odds, a döntetlenre 7.00, a Bayern diadalára 1.20 a szorzó.

A Stuttgart két idei bajnokiján mindössze egy pontot szerzett, és ezzel az utolsó előtti helyre esett vissza a tabellán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply