Önbizalommal utazik a Szpari Diósgyőrbe

2014. November 9. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
A Nyíregyháza két focistája, Zoran Kostic és Törtei Tamás is úgy gondolja, hogy a Haladás legyőzésével megnőtt a csapat önbizalma a Diósgyőr elleni vasárnapi bajnoki rangadó előtt.

 

Ugyan a dobogóra hajtó Diósgyőr a kiesés elől menekülő Nyíregyházát fogadja a labdarúgó NB I-ben vasárnap, mégis a forduló rangadóját rendezik a borsodi megyeszékhelyen, hiszen két ősi rivális csap össze. A Nyíregyháza focistája, Zoran Kostic korábban játszott DVTK-nál, ezért számára hatványozottan is fontos a vasárnapi meccs.

“Természetesen van bennem egy furcsa érzés, mivel volt csapatom ellen játszhatok, de ilyenkor az érzelmeket, érzéseket félre kell tenni, és hideg fejjel kell pályára lépni, mert számunkra minden mérkőzés nagyon fontos, és mindent megteszünk majd, hogy eredményesen térjünk haza” – mondta Zoran Kostic, majd hozzátette, hogy a legutóbbi fordulóban, a Haladás ellen aratott győzelem nagy lökést adott a csapatnak a Diósgyőr elleni rangadóra.

Egyetértett vele Törtei Tamás, a Spartacus csapatkapitánya is, aki szerint jót tett az önbizalmuknak a szombathelyiek legyőzése. Törtei kiemelte azt is, hogy az új vezetőedzőt, Mátyus Jánost megismerték a játékosok, és ez is sokat segített a rangadó előtt.

“Megismertük egymást Mátyus Jánossal, tudjuk, mit vár az edzéseken, és mi az elképzelése. Én még soha nem játszottam Diósgyőrben, és bajnokin sem szerepeltem még ellenük. Tudom, hogy sok néző lesz, de ez engem csak doppingol. Ha hazai környezetben több ezren buzdítják a Szparit akkor azért, ha idegenben több ezren ellenünk drukkolnak, akkor meg azért szeretném még inkább megmutatni, mit tudok” – nyilatkozta Törtei.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Diósgyőr győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.33, a Nyíregyháza sikerére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply