Nulla-kettőről ért el döntetlent a Pécs Diósgyőrben

2015. March 14. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pécs kétgólos hátrányból felállva döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

 

A hazai csapat – amely még nem kapott ki saját közönsége előtt a mostani bajnokságban – idei három mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, a vendégegyüttes viszont két győzelemmel kezdte az évet, és ezúttal is pontot szerzett.

Diósgyőri VTK – PMFC-Matias 2-2 (2-1)

Diósgyőr, 3000 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Bacsa (29.), Marjanovic (31.), illetve Makriev (42.), Rácz (74.)
sárga lap: Szalai (33.), Husic (84.), Okuka (89.), illetve Manjrekar (33.), Weitzer (54.), Nagy J. (88.)

DVTK: Antal – Okuka, Szalai, Németh M., Husic – Marjanovic, Koman (Gosztonyi, a szünetben), Kristic, Barczi (Egerszegi, 72.) – Grumic, Bacsa (Griffiths, 67.)

PMFC: Poleksic – Nagy J., Ojdanic, Romic, Uzoma – Pauljevic, Márkvárt, Manjrekar, Weitzer (Fröhlich, 71.), Szatmári (Rácz, 53.) – Makriev (Horváth A., 91.)

Mintegy fél óráig nem forogtak veszélyben a kapuk, a mezőnyben folyt a játék némi hazai fölénnyel. Aztán a DVTK két perc alatt kétgólos előnyre tett szert, a vendégek azonban nem zuhantak össze, előbb helyzetet dolgoztak ki, majd szépíteniük is sikerült a szünet előtt.

Fordulás után valamivel aktívabbá vált a Pécs, de a Diósgyőrnek is akadtak helyzetei. Sok hibával tarkított hullámzó játékot láthatott a közönség, aztán a vendégcsapat egyet értékesített a helyzeteiből, ezzel egyenlített, és összességében megérdemelten szerzett egy pontot.

sgr \ spi \ bpt

MTI 2015. március 13., péntek 21:06

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply