Nincs vesztenivaló Storck szerint

2015. December 13. Sunday in Hírek, Magyar válogatott

Bernd Storck
Bernd Storck nem nevezné könnyűnek a magyar labdarúgó-válogatott EB csoportját, a szövetségi kapitány egyelőre nem foglalkozik a továbbjutási esélyekkel.

A magyar válogatott jövőre 44 év után szerepelhet ismét a kontinenstornán, a párizsi sorsoláson Bernd Storck csapatát az F csoportba sorolták, ellenfélül pedig Portugáliát, Izlandot és Ausztriát kapta. A magyar csapat a franciaországi tornán Bordeaux-ban kezd Ausztria ellen június 14-én, majd négy nappal később Izland ellen Marseille-ben lép pályára, majd az utolsó csoportmeccset 22-én Portugália ellen játssza.

“Nehéz csoportba kerültünk, erős ellenfelek várnak ránk, de nekünk nincs vesztenivalónk az Európa-bajnokságon, szeretnénk felszabadultan játszani, jól teljesíteni, és megmutatni a világnak, hogy tudunk focizni” – értékelt a sorsolást követően a magyar válogatott szövetségi kapitánya. “A továbbjutási esélyekről nem beszélnék, ilyen messzire nem gondolkozom, azt viszont kiemelném, hogy nagy lehetőség áll előttünk, mert az Eb remek tapasztalatszerzési lehetőség lehet a fiatal játékosoknak”.

A válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint mindhárom ellenfél előrébb tart nálunk.

“Örülhetünk, hiszen nem a legerősebb csoportot kaptuk, de ettől függetlenül nem érdemes belemenni az esélylatolgatásba” – mondta az mlsz.hu-nak Dzsudzsák Balázs. “Nem kell tartanunk az ellenfeleinktől, a portugálokon kívül nincsen olyan csapat köztük, amely tele lenne tűzdelve világsztárokkal. Nagyon reálisan kell néznünk a helyzetünket, mert mindenki előrébb tart nálunk.”

Ausztria csoportgyőzelmére 3.25 a szorzó, arra, hogy Portugália nyeri a kvartettet 1.83, Izland csoportelsőségére 5.50, a magyar válogatottéra 13.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply