Visszatérhet Mandzukic

2015. December 13. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Mandzukic
A Juventus több alapembere léphet újra pályára, amely a hétvégén a Fiorentina ellen mérkőzik a Serie A rangadóján.

A Juventus gyengébben kezdte az idényt, a címvédő visszaesését elsősorban a nyári távozók hiánya okozta, de Massimiliano Allegri szinte egész ősszel kénytelen volt pótolni a sérülteket. Az utóbbi időben komollyá vált a probléma, fél tucat alapember vált ki a torinóiak keretéből.

Ennek ellenére a Juventus javítani tudott az utóbbi meccseken, a BL-csoportkörének utolsó, tét nélküli meccsét ugyan bukta, de a bajnokságban felkúszott az élmezőnybe. A hétvégén viszont rangadó vár Allegri együttesére, a második helyezett Fiorentina ellen azonban már majdnem teljes kerettel készülhet a Juventus.

Mario Mandzukic betegséggel küzdött, ám a torinóiak vezetése szombaton bejelentette, hogy a támadó felépült, és vasárnap vissza is térhet a Juventus keretébe. A horvát csatár mellett ismét bevehető Sami Khedira, Patrice Evra, Simone Zaza és Martin Caceres is. Khedira és Zaza sérülését a héten vizsgálták felül, és kiderült, hogy mindketten maximálisan terhelhetik korábban sérült testrészüket, így mindketten pályára is léphetnek a Fiorentina ellen.

Ugyanakkor nem teljes Allegri kerete, ketten továbbra is sérültek, Roberto Pereyra és Hernanes még mindig nem bevethető.

Az 5. helyen álló Juventus sikerére a szorzó 1.75, a döntetlenre 3.60, a 2. pozíciót elfoglaló Fiorentina győzelmére 5.00.

A Juventus hétmeccses győzelmi sorozata ért véget a Sevilla elleni vereséggel, a firenzeiek az Európa Ligában megverték a Belenensest, míg a bajnokságban legutóbb az Udinesét győzték le.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply