A hozzáálláson változtatna Mihajlovic

2015. December 13. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihajlovic
A Milan keretébe lehet, hogy visszatér Andrea Bertolacci és Mattia De Sciglio, a héten pedig edzésbe állt Mario Balotelli is, de a csatár valószínű, hogy nem fog szerepelni vasárnap a Verona ellen.

A Milan keretéből jelenleg öt játékos nem bevethető, a hosszabb ideje sérült Jeremy Menez és Diego Lopez mellett továbbra sem léphet pályára Mario Balotelli, Luca Antonelli és Antonio Nocerino sem. A támadó ágyékműtéte után a héten ugyan edzésbe állt, de még biztosan nem léphet pályára vasárnap, az eredeti tervek szerint elvileg idén már nem is tér vissza. Antonelli kisebb sérüléssel bajlódik, nem került be a Milan bajnoki keretébe, ahogy Nocerino sem, aki sérülése után még nem nyerte vissza formáját.

A milánóiak vasárnapi ellenfelénél sem teljes a keret, Rafael kapus eltiltását tölti, míg Michelangelo Albertazzi vádlisérülést szenvedett edzésen, ő sem szerepelhet a Milan ellen. A védőnél ráadásul izomszakadást diagnosztizáltak, így várhatóan hosszabb időre dőlt ki a sorból.

A vasárnapi meccs előtt a sokat kritizált Sinisa Mihajlovic szerint csapata sikeressége a hozzáálláson múlik elsősorban. A Silvio Berlusconi klubelnök által BL-indulást érő helyre várt Milan az elmúlt fordulóban gyenge játékkal csak ikszelt a Carpi ellen, a szerb edző szerint az a hozzáállás nem ismétlődhet meg ismét.

“A Carpi elleni első húsz percet soha nem akarom újra átélni. A vasárnapi pedig egy hasonló meccs lesz, a lényeg, hogy a hozzáállásunk változzon, az lehetetlen, hogy ennyi meccsen legyünk gólképtelenek, holott négy csatárral támadunk” – mondta Mihajlovic.

A 8. helyezett Milan vasárnapi sikerére a szorzó 1.36, a döntetlenre 4.75, a sereghajtó Verona győzelmére 9.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply