Neuer és Lahm teljesen felépül a vb-re

2014. May 25. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Marco Reus szerint a brazil klíma az európai válogatottak dolgát fogja nehezíteni a világbajnokságon, a Borussia Dortmund támadója éppen ezért nem a legnagyobb esélyesek között tartja számon a Nationalelfet.
Marco Reus

Reus szerint a német válogatott nem favorit Brazíliában.

Négy évvel ezelőtt a német válogatott elődöntőbe jutott a dél-afrikai világbajnokságon, Reus szerint idén azonban nehezebb dolga lesz csapatának, ugyanis a brazíliai klíma is az európai csapatok ellen dolgozik.

“Mindent meg fogunk tenni, keményen készülünk, de a forróságra nem vagyunk felkészülve. Ez alapvető befolyással lehet a dolgok alakulására. Szerintem éppen ezért a torna legnagyobb esélyesei a dél-amerikai válogatottak lesznek, amelyek előnyt kovácsolhatnak abból, hogy hozzá vannak szokva a klímához” – véli Reus.

A Borussia Dortmund klasszisát ugyanakkor jelenleg jobban foglalkoztatja a hír, amely szerint a Nationalelf két alapembere is felépült korábbi sérüléséből. Manuel Neuer vállsérüléssel bajlódott, míg Philipp Lahm vb-szereplése bokaszalag-húzódás miatt került veszélybe.

“Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk mindkettejük állapotát illetően, amióta csatlakoztak a válogatott keretéhez, semmilyen különösebb problémájuk nem volt. Számunkra ez nagyon fontos hír, hiszen mindketten meghatározó játékosai a nemzeti csapatnak” – véli a Borussia Dortmund klasszisa.

Németország a brazíliai világbajnokságon a G csoportban küzd a továbbjutásért, ellenfelei Ghána, az Egyesült Államok és Portugália lesz.

A németek június 16-án Portugália ellen mutatkoznak be a vb-n: a németek sikerének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a portugálok sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply