Nem tart senkitől a Fiorentina

2015. December 8. Tuesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Borja Valero
Borja Valero szerint a Fiorentina játssza a legszebb focit a Serie A-ban, a firenzeiek csütörtökön a Belenenses ellen lépnek pályára a továbbjutásért az Európa Ligában.

A Fiorentina három döntetlen után újra győzni tudott, a hétvégén a bajnokságban az Udinese ellen lépett pályára, és magabiztosan szerezte meg a három pontot, amivel tartani tudja a lépést a listavezető Interrel. A firenzeiek 3-0-s sikeréből Milan Badelj, Josip Ilicic és Gonzalo Rodriguez vette ki góllal a részét vasárnap. Paulo Sousa csapata csütörtökön már az Európa Ligában lép pályára hazai pályán a portugál Belenenses ellen.

A nemzetközi találkozó előtt az észak-olasz gárda spanyol játékosa, Borja Valero kiemelte, hogy a Fiorentina mindenképpen trófeát akar szerezni, de vannak ennél is fontosabb szempontok.

“Amikor Firenzében járt a pápa, az emberek azt kérték tőle, hogy imádkozzon a Fiorentina scudettójáért. Nagyon akarják már a szurkolók, 46 éve várnak már rá. Azonban nem mi vagyunk a legjobbak, még ha Olaszországban mi is játsszuk a legjobb focit. Nem félünk senkitől” – mondta Valero.

A firenzeieknek az Európa Liga utolsó körében egy döntetlen is elég a Belenenses ellen a továbbjutás bebiztosításához. A csoportban a Basel már korábban kivívta a részvételi jogot a sorozat egyenes kieséses szakaszába.

A Fiorentina győzelmének a szorzója 1.20, a döntetlenre 6.00, a Belenenses sikerére 15.00.

A portugál együttes elmúlt négy meccséből hármat elbukott, a hazai bajnokságban a 13. helyen áll.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply