A Manchester Unitednek nyernie kell

2015. December 8. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Dieter Hecking
Ahhoz, hogy folytatni tudja az útját a Bajnokok Ligájában, Dieter Hecking szerint a Manchester Unitednek mindenképpen győznie kell kedden idegenben.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulója előtt a legnagyobb izgalmakat talán a B csoport tartogatja, amelyben még három csapat küzdhet eséllyel a továbbjutásért. A kvartettet a Wolfsburg vezeti 9 ponttal, kedden a 8 pontos, második helyezett Manchester Unitedet fogadja, míg a PSV Eindhoven 7 egységgel a csoport utolsó helyezettjét, a CSZKA Moszkvát látja vendégül.

A Wolfsburg számára egy döntetlen is elég a továbbjutáshoz, ám az angol gárda csak a győzelemmel mehet biztosra, ha a PSV hozza a kötelezőt az oroszok ellen.

“Ez egy új szituáció a számunkra, de remek helyzetben vagyunk, és nem merülhet fel, hogy feladjuk. Ugyanakkor ellenfelünknek győznei kell, nem alapozhatnak arra, hogy PSV nem tud győzni a CSZKA ellen. Szerintem a PSV győzni fog, ami nagyon megnehezíti a Manchester United dolgát” – mondta Hecking.

A manchesteriek dolgát ezen kívül az is nehezíti, hogy a csapat az utóbbi időben gyengén muzsikál támadásban, szombaton 0-0-s döntetlent játszott a West Ham Uniteddel az Old Traffordon, elmúlt kilenc meccséből ötön nem tudott gólt szerezni.

Louis van Gaal együttese három döntetlennel a háta mögött várja a keddi összecsapást, és negyedik az angol bajnoki tabellán, míg a Wolfsburg a hétvégén kikapott a Borussia Dortmundtól, és visszacsúszott az ötödik pozícióba a Bundesligában.

A Wolfsburg sikerének a szorzója 2.30, a döntetlenre 3.50, a Manchester United győzelmére 3.30 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply