Nem ugyanaz a játékos Bale, mint Angliában

2015. December 7. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Gareth Bale
Gareth Bale is gólt szerzett a Real Madrid Getafe elleni bajnokiján, amelyet Rafa Benítez csapata már az első félidőben eldöntött, hiszen mind a négy Real-találat akkor született. Karim Benzema duplája után Bale a harmadik gólt vállalta be, ez volt idénybeli negyedik találata a walesi szélsőnek.

Bale első két madridi idényében 15, illetve 13 gólig jutott, most ettől még messze van, de a szezon még a felénél sem tart, úgyhogy van még ideje javítani a mérlegén. Bale a 14 bajnoki fordulóból mindössze kilencszer lépett pályára, mivel egy ideig vádlisérüléssel bajlódott, ez is hozzájárult ahhoz, hogy kissé elmaradt a várakozásoktól, bár ő nem elégedetlen a teljesítményével.

“Örülök annak, ahogy a szezon eddig alakult. Voltak sérüléseim, de most már visszanyertem a formám, és elégedett vagyok azzal, amit a pályán produkáltam. Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy miért nem vagyok ugyanaz a játékos, mint a Tottenhamben. A spanyol bajnokságban más a játékstílus, mint a Premier League-ben, talán ez lehet az oka” – nyilatkozta Bale.

A spanyol sajtó többször írt arról, hogy Cristiano Ronaldo nincs jó viszonyban Bale-lel, de utóbbi szerint szó sincs arról, hogy nem szívlelnék egymást. “Hallok én is rengeteg pletykát, de ezek közül egy sem igaz, jól kijövünk egymással. Négy gólt szereztünk a Getafe ellen, és ennek mindketten örülünk. Ronaldo a világ egyik legjobb játékosa. Hogy ő a legjobb? Ezt mindenki maga döntse el, de az biztos, hogy klasszisról van szó” – méltatta csapattársát a 26 éves Bale.

A bajnokságban a harmadik helyen álló Real legközelebb kedden lép pályára, amikor a Bajnokok Ligájában már továbbjutóként a svéd Malmöt fogadja.

Azon a meccsen a Real győzelmére a szorzó 1.09, a döntetlenre 13.00, a Malmö sikerére 31.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply