Gent vs. Zenit Szentpétervár – 2015/12/09

2015. December 8. Tuesday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Gent VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/12/09 20:45 (CET),

Ghelamco Arena

FC Zenit Saint Petersburg
Csoport pozíció: 2 Csoport pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, H csoport, 6. forduló: a forduló rangadóján a Gent otthonában, a Ghelamco Arénában fogadja a Zenit Szentpétervárt.

A Gent 7 ponttal, 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel, 2. a csoportjában egy ponttal megelőzve a Valenciát, de 8 ponttal lemaradva a Zenittől. Az legutóbbi csoportmeccsen a Lyon vendége volt és 2-1-re győzött.

A Zenit az egyetlen csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében amely minden csoportmérkőzését megnyerte, így tehát csoportjában 15 ponttal áll az élen és már rég továbbjutó. Ők az utóbbi csoportmérkőzésükön a Valenciát fogadták és verték meg 2-0-ra.

A szakértők egy szoros mérkőzésre várnak, melyen a Gent győzelmét valószínűbbnek látják. Az bizonyos, hogy a Zenit részéről nincs már tétje a találkozónak, mivel ők már továbbjutók. Ha figyelembe vesszük azt, hogy a másik csoportmeccsen a Valencia a Lyont fogadja és több mint bizonyos, hogy le is győzi, akkor kapaszkodnia kell a Gentnek, mert ha nem nyer, akkor nem jut tovább. Azt is szem előtt kell tartani azonban, hogy a Zenit egy nagyon erős csapattá nőtte ki magát és nem fogja könnyen adni a bőrét.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.35 1 | 2.35 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 3.10 2 | 3.10 Unibet

A Gent vezetőedzője, Hein van Haezebrouck tisztában van azzal, hogy csapatának egyetlen út a biztos továbbjutáshoz a győzelem ezen a mérkőzésen. Ezért csapatát úgy készíti fel, hogy a lehető legjobb formát mutassa a találkozón. A pályára lépők között biztosan ott lesz Simon, Depoitre, Neto, Kums és Rafinha is.

A másik oldalon a Zenit menedzserének, Andre Villas-Boasnak sokkal könnyebb dolga van, mivel csapata az első továbbjutó a csoportból. Ettől függetlenül a Zenit nem fogja könnyen adni magát. A kezdők között valószínűleg ott lesz Dzyuba, Danny, Witsel, Garay és Lombaerts is.

A két csapat a mostani csoportküzdelmek során találkozott először egymással, mégpedig a Zenit otthonában, akkor az oroszok 2-1-re győztek.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Gent 10 7 2 1
Zenit Szentpétervár 10 6 2 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Gent – hazai 5 3 1 1
Zenit Szentpétervár – vendég 5 1 2 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a két csapat nem fog bírni egymással ezen a mérkőzésen. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/12/08, 10:35

Related Articles

Leave a Reply