Nem tart Benítez a Dnyipro szárnyalásától

2015. May 7. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Rafael Benitez
Rafael Benítez eddig kétszer diadalmaskodott a második számú európai kupasorozatban, most a sorozat meglepetéscsapatát kellene legyőzni a döntőbe jutásért.

A Napoli az olasz bajnokságban és a nemzetközi kupasorozatban is nagy reményekkel vágott neki az idénynek, ám miután kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből, a bajnokságban sem tudta hozni az elvártakat. A Serie A-ban már csak pislákoló esélye van a dobogón végezni, vagyis a legrangosabb nemzetközi kupasorozat következő idényébe kvalifikálni, ugyanakkor az Európa Ligában jó eséllyel küzdhet ezért a célért.

Az EL győztese ugyanis nagy valószínűséggel a BL főtábláján kezdheti a következő szezont, ez pedig hatalmas nagy motivációt jelent. A Napoli az EL elődöntőjében azzal a Dnyipróval mérkőzik, amely története során ilyen messzire sosem jutott a nemzetközi porondon.

“Nagyon fontos dologért folyik már a harc. A Dnyipro már megmutatta az erejét, amikor legyőzött olyan csapatokat, mint az Ajax, az Olimpiakosz, a Bruges. Ezek a csapatok magasan jegyzett együttesei az európai focinak” – dicsérte az ellenfelet Benítez, aki azonban arra is kitért, hogy minden bizalma megvan a játékosai kapcsán.

Az ukrán csapat is tisztában van vele, hogy nekik tulajdonítanak a legkevesebb esélyt a végső győzelemre, de Valerij Fedorcsuk szerint képesek bizonyítani, hogy az emberek tévednek.

“A Napoli egy remek csapat, kétségtelenül tele világklasszis játékosokkal. De mi nem félünk senkitől. Szárnyaink vannak, és képesek vagyunk berepülni velük a döntőbe” – mondta a középpályás.

A Napoli sikerének az oddsa 4/11, a döntetlenre 17/4, a Dnyipro Dnyipropetrovszk győzelmére 9/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply