Nem játszik Robben a franciák ellen

2016. March 18. Friday in Egyéb, Hírek

Arjen Robben
Arjen Robben sérülés miatt lemondta részvételét a holland válogatott soron következő barátságos mérkőzésein, vagyis kihagyja a Franciaország és Anglia elleni meccseket.

A Bayern München klasszisa évek óta bajlódik különböző sérülésekkel, a rutinos szélső az elmúlt években rendre hagyott ki hosszabb, rövidebb időt sérülés miatt. Robben ebben a szezonban mindössze 15 bajnokin vett részt, négy gólt szerzett a Bundesligában, legutóbb a Borussia Dortmund elleni bajnoki rangadón lépett pályára. A holland középpályás azonban egy combsérülés miatt kihagyta csapata utolsó bajnokiját, valamint a Juventus elleni BL-nyolcaddöntő visszavágót is, és a jelek szerint további hetekig nem számíthat rá klubcsapata és a válogatott.

A holland válogatottra a franciák és az angolok elleni felkészülési meccsek várnak a hónap második felében, Robben természetesen a keret tagja lehetne. Azonban a meghívó ellenére a szélső nem lesz ott honfitársaival, ugyanis lemondta részvételét az edzőtáborban. A 88-szoros válogatott labdarúgó combizom sérülésével magyarázta távolmaradását, ám azt nem árulta el, hogy összesen milyen hosszú kihagyás vár rá.

Mindenesetre ezzel eldőlt, hogy a bajorok hétvégi, Köln elleni bajnokiján nem lép pályára, majd kihagyja a válogatott két felkészülési meccsét is. A holland nemzeti csapat március 25-én pénteken játszik a nyári Európa-bajnokság házigazdájával, Franciaországgal.

A hollandok sikerére a szorzó 2.80, a döntetlenre 3.25, a francia válogatott győzelmére 2.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply