Nem aggódik a Fulham menedzsere

2015. January 12. Monday in Angol Championship, Hírek

Hiába nyeretlen a Fulham már négy tétmérkőzés óta, a Championshipben szereplő gárda menedzsere, Kit Symons nem aggódik.

Generic

Utoljára december 20-án, a Sheffield Wednesday ellen nyert mérkőzést a Fulham, azóta kikapott a Bournemouth-tól, a Brighton & Hove Albiontól és szombaton a Cardiff Citytől is a bajnokságban, míg a hét első felében 0-0-s döntetlent játszott otthon a Wolverhampton Wanderersszel az FA-kupában. Utóbbi együttessel kedden ismét megmérkőzik Symons legénysége, de a szakember leginkább a bajnokságra szeretne összpontosítani, mivel a londoniak csak a 18. helyen állnak a 24 csapatos másodosztályban.

“Meg kell nézni a többi másodikligás együttes is, és látjuk, hogy nem mindenhol mennek remekül a dolgok” – mondta a fehér mezesek menedzsere a Cardiff elleni kudarcot követően. “Ezt nekem is meg kell értenem, még ha nem is könnyű ezt elfogadni. Becsúszhat néhány vereség, de oda kell arra figyelni, hogy ez ne tartson nagyon sokáig.”

Bár kedden még vár egy megismételt kupameccs a Fulhamre, Symons már inkább a szombati, Reading elleni bajnokival foglalkozik. Az edzőt nem érdekli, hogy hogyan, csak győzzék le az ellenfelet, hiszen a legfontosabb most a három pont megszerzése lesz.

“Pozitívan fogunk hozzáállni a Reading elleni meccsnek, és azt sem bánom, ha valakinek a hátáról fog bekerülni a labda az ellenfél hálójába, ha az a győztes találat lesz a számunkra” – magyarázta Symons.

A Wolves ellen nem lesz könnyű dolga a Fulhamnek, mivel a “farkasok” legutóbbi hat tétmeccsükön nem találtak legyőzőre, ráadásul négy sikert is elkönyvelhettek – azt követően, hogy öt fordulón keresztül egyetlen pontot sem szereztek.

A Wolverhampton Wanderers győzelmét 1.90 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Fulham sikerére pedig 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply