Nagy lázban égnek a Leicester játékosai

2014. March 31. Monday in Angol Championship, Hírek

Nigel Pearson

Már 19 mérkőzés óta nem kapott ki az angol Championship listavezetője, a Leicester City. Nigel Pearson menedzser együttese nagyon együtt van, ezt pedig a keret új-zélandi támadója, Chris Wood is megerősítette.

 

Az idén 20 bajnokin pályára lépő csatár eddig négy gólt szerzett, de a hétvégén lőtt, Burnley elleni kapásgólja igen látványosra sikerült. Csapata ennek a találatnak is köszönhetően 2-0-ra nyert az egyik legnagyobb rivális otthonában, így hatpontos előnyre tett szert, ráadásul még egy meccsel kevesebbet is játszott. Gólkülönbsége is sokkal jobb, így néhány fordulóval a bajnokság vége előtt abszolút a legnagyobb favorit a végső győzelemre.

“Magabiztosságunk az egekben van” – mondta a 34-szeres válogatott Wood. “Nagyon összetartó társaság a miénk, mindenki küzd a másikért, ez az öltözőben is érződik. Legutóbbi győzelmünk nagy siker volt a szurkolóink számára. Élcsapatok küzdelme volt, és bebizonyítottuk, lehetünk mi a liga legjobbjai. Mindenki nagyon odatette magát, örülünk a megszerzett három pontnak.”

Kedden újabb kemény meccs vár a csapatra, ellenfele majd a szintén jó formában lévő Wigan lesz. Bár az Athletic nem is olyan régen vereséget szenvedett a Queens Park Rangers otthonában, ez még így is csak a harmadik kudarca volt a 2014-es naptári évben. A Leicester ismét idegenben bizonyíthat, és ezúttal is nehéz feladat vár rá.

A Wigan Athletic győzelmét 2.87 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Leicester City sikerére pedig 2.62 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply