Mourinho továbbra is számol Terryvel

2014. December 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

John Terry
John Terry idén már hosszabbított egy évvel a londoniaknál, de a jelek szerint hamarosan ismét aláír, a jelek szerint a következő idényben is kulcsszerepet szánnak neki a Stamford Bridge-en.

 

A középhátvéd szerződése a nyáron lejárt, és sokáig egyáltalán nem volt biztos, hogy marad a londoniaknál. Végül a Chelsea ugyan megváratta, de májusban új szerződést kapott, amely további egy évre, nyárig köti a klubhoz.

Időközben a jelenlegi idény fele is lezajlott már, így ismét szóba került Terry kapcsán a hosszabbítás lehetősége. Jose Mourinho elismerte, hogy a klub azt szeretné, ha a legendás csapatkapitány további egy évig maradna.

“Semmi kétség afelől, hogy idén új szerződést kaphat. Azt hiszem, hogy ezt ő is tudja, és tudja mindenki az elnökségben is, ezt mindenki tudja, anélkül, hogy be kellene jelenteni hivatalosan. Nagyon fontos része a csapatnak, szóval a szerződés aláírása csak formalitás” – jelentette ki Mourinho.

Terry idén is a védelem oszlopa a Chelsea-ben, mind a 19 bajnokin kezdőcsapat tagja volt, sőt, már két gólt is szerzett az idény során.

A Chelsea vasárnap ikszelt a Southampton vendégeként, ez mindössze az ötödik pontvesztése volt Mourinho csapatának a Premier League-ben.

A január 1-jei fordulóban a Chelsea a Tottenham vendége lesz: a hazai siker oddsa 4.75, a döntetlenre 3.80, a vendégek győzelmére 1.80 a szorzó.

A két londoni csapat őszi bajnokiját a Chelsea 3-0-ra nyerte hazai pályán, míg az elmúlt kiírásban 1-1-es döntetlen született a White Hart Lane-en.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply