Torres játékjoga a Miláné

2014. December 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Fernando Torres
Az AC Milan megszerezte Fernando Torres teljes játékjogát, és a téli átigazolási időszakban várhatóan elcseréli a világ- és Európa-bajnok csatárt az Atlético Madriddal Alessandro Cercire.

 

Fernando Torres mióta elhagyta a Liverpoolt, óriási mélyrepülésbe kezdett. A Chelsea-ben csak kereste önmagát, majd a londoni klub kölcsönadta őt két évre a Milannak, hátha ott feltámad a spanyol támadó, de nem így történt, csupán egy gólt tudott szerezni az olaszoknál. Közben Adriano Gallianinak, a Milan alelnökének sikerült megszereznie a Chelsea-től Torres teljes játékjogát, valószínűleg ingyen, de mivel nem fér be a csapatba a csatár, így várhatóan már a télen túladnak rajta Milánóban, a vevő az Atletico Madrid lehet.

Mielőtt a Liverpoolba igazolt volna, Fernando Torres 2001-ben mutatkozott be az Atlético Madrid felnőtt csapatában, amelyben aztán 214 mérkőzésen 82-szer volt eredményes, és a madridiak abban bíznak, hogy náluk ismét megtalálja régi önmagát a 30 éves támadó.

“A megegyezés szélén állunk, arra várunk, hogy konkretizálódjon az alku” – jelentette ki German Burgos, az Atlético másodedzője Torres megszerzését illetően, s már arról is beszélt, hogy a harmincéves csatár nagy hasznára lesz majd nevelőegyesületének az idény második felében.

Az üzlet része, hogy az Atlético olasz csatára, a Madridban mellőzött Alessandro Cerci a Milanhoz kerül. A milánói klub hivatalos televíziós csatornája szombaton bejelentette, hogy a támadó csatlakozik a csapathoz, ám hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg a hírt.

A Milan a hetedik helyen áll az olasz bajnoki tabellán, a következő fordulóban pedig a 12. pozícióban tanyázó Sassuolót fogadja január hatodikán. A milánóiak sikerére 1.57 az odds, a döntetlenre 3.80, a vendégek győzelmére pedig 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply