Klose nem elégedett

2014. December 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Miroslav Klose
Miroslav Klose marad a téli átigazolási időszakban még a Lazio futballistája, de nem elégedett helyzetével az olasz fővárosban.

 

A Lazio eddig a szezon során remekül teljesít, a bajnokság feléhez közeledve dobogós helyen áll a Serie A-ban. Az Empoli és a Juventus elleni vereség óta a csapat nem kapott ki a pontvadászatban, és továbbjutott a kupában is.

A nyáron világbajnoki címet szerző Klose ugyanakkor nem teljesen elégedett. A német támadó ugyanis nem kap elég játéklehetőséget, ezért korábban még az is felmerült benne, hogy távozik. Klose a januári átigazolási időszak előtt azonban minden Lazio-szurkolót megnyugtatott: egyelőre marad.

“Nem lehet mondani, hogy elégedett vagyok. Amikor hosszabbítottam a klubbal, akkor valóban úgy gondoltam, hogy játszhatok majd, és ezzel segíthetek a csapatnak. De ahhoz, hogy formába lendüljek, legalább két-három meccset kéne játszanom zsinórban. Amíg folyamatosan félidőnél is kevesebb lehetőséget kapok, akkor soha nem leszek fizikailag kész a komolyabb terhelésre” – panaszkodott helyzetét illetően Klose.

A német labdarúgó 14 bajnokin lépett pályára, ami nem kevés, ám ezeken a meccseken javarészt csere volt, mindössze öt bajnokin volt kezdőcsapat tagja, ennek megfelelően gólt is kevesebbet, mindössze hármat szerzett eddig.

“Hogy januárban eligazolok-e? Nem. Beszéltem az edzővel, tisztáztuk a helyzetet” – mondta Klose.

A Lazio a Sampdoriát látja vendégül az olasz bajnokság első 2015-ös fordulójában: a hétfői hazai győzelem oddsa 1.83, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 4.33 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két csapat genovai ütközete 1-1-es döntetlennel zárult, míg Rómában 2-0-ra nyert a Lazio.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply