Az Ajax védőjére vadászik a Juventus

2014. December 28. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
A Juventus a 21 éves Stefano Denswilt szeretné szerződtetni, akinek a szerződése a nyáron lejár az amszterdami klubbal.

 

A Juventus ebben a szezonban a nyári változások ellenére menetel, vezeti a bajnoki tabellát, és összejött az évek óta áhított továbbjutás is a Bajnokok Ligája csoportköréből. Ennek ellenére Massimiliano Allegri nem teljesen elégedett, elsősorban a védelem teljesítménye kapcsán vannak kételyei.

A nyáron kinevezett vezetőedző csapatában biztos helye van Giorgio Chiellininek, ám a rutinos belső védő mellett a szezon során feltűnt a védelem tengelyében Angelo Ogbonna és Leonardo Bonucci is, ám a jelek szerint Allegri nem teljesen biztos a dolgában. Ezért a Juventus már a télen igyekszik megerősíteni a hiányposztot, a kiszemelt pedig az Ajax fiatal játékosa, Denswil.

A mindössze 21 éves labdarúgó egyelőre még kevés játéklehetőséget kap az amszterdamiaknál, de óriási tehetségként tartják számon, tagja a korosztályos holland válogatottnak. Denswil szerződése a nyáron lejár a holland egyesülettel, így ha szeretne pénzt látni érte az amszterdami klub, akkor még a télen kénytelen eladni a fiatal játékjogát.

Denswil ballábas játékos, aki a hírek szerint igazi szabadrúgás specialista. A hírek szerint a Juventus januárban 3 millió euróért szerezheti meg a védő játékjogát.

Az éllovas Juventus a hullámzó teljesítményt nyújtó Inter elleni hazai rangadóval kezdi az újévet: a torinói siker oddsa 1.50, a döntetlenre 4.10, a milánóiak győzelmére 6.50 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két csapat milánói meccse döntetlennel végződött, míg Torinóban 3-1-re nyert a Juventus.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply