Podolski nélkül nyert az Arsenal

2014. December 28. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger
Lukas Podolski megint csak a kispadról nézte csapata mérkőzését, az Arsenal 2014 utolsó bajnokiján 2-1-re verte a West Ham Unitedet.

 

Arsene Wenger csapata vasárnap 2-1-re nyerte a WHU elleni bajnokit, a vendégek az első félidő végén gyorsan kihasználták a hazaiak két hibáját és ez elég volt a győzelemhez. Santi Cazorla a 41., míg Danny Welbeck a 44. percben vette be a Adrián kapuját. A West Ham a fordulás után gyorsan szépített, de az egyenlítésre nem futotta az erejéből, így az Arsenal 2-1-re nyert. A győzelemmel Wenger csapata meg is előzte vasárnapi ellenfelét a tabellán, és már biztosan az 5. helyen zárja az évet.

Az idegenbeli győzelem alkalmával ismét csak kispadon kapott helyet Lukas Podolski. A német világbajnok ebben a szezonban kevés játéklehetőséghez jut, ezért korábban felmerült a német kapcsán a távozás lehetősége is, elsősorban az Inter érdeklődéséről lehetett hallani.

“Ezt az ügyet meg kell oldani, mert ez így nem mehet tovább. Már nem vagyok 20, vagy 21 éves, nem akarok tovább várni. 29 vagyok, és játszani, játszani, játszani akarok” – magyarázta türelmetlenségét Podolski.

A német labdarúgó szerint Arsene Wenger nyilván látja az elhivatottságát, de a francia edző sincsen könnyű helyzetben. Podolski ugyanakkor azt reméli, hogy a napokban leülhet a menedzserrel tárgyalni a jövőről.

Az Arsenal 2015 első bajnoki fordulójában, az újév első napján a Southampton vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 2.87, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply