Most már jobb csapat a Derby

2014. February 10. Monday in Angol Championship, Hírek

Az angol Championship 30. fordulójának rangadóján a negyedik Derby County a harmadik Queens Park Rangerst látja vendégül.
Steve McClaren

Steve McClaren együttesére komoly erőpróba vár a QPR ellen.

Ősszel a londoniak nyertek, most revánsra készül Steve McClaren legénysége.

McClaren október eleji kinevezése óta a csapat folyamatosan fejlődik, de igazán jó formában november második hetétől van, miután kikapott a QPR otthonában 2-1-re. Az azóta lejátszott 15 mérkőzésen a “kosok” 33 pontot gyűjtöttek, a tabella középmezőnyéből pedig a negyedik helyre másztak fel.

Jelenleg 52 pontja van a Derbynek, a Rangersnek 56, de mivel a vendégek eggyel kevesebb meccset játszottak, McClaren együttesének jól jönne hétfő este a három pont.

Chris Martin, a County házi góllövőlistáját vezető támadója szerint erre minden esélyük megvan, hiszen a három hónappal ezelőtti találkozóhoz képest nagyon sokat fejlődtek.

“Az első félidőben ők voltak a jobbak, viszont a második játékrész túlnyomó részében a mi akaratunk érvényesült a pályán” – emlékezett vissza a 14 bajnoki gólnál tartó csatár. “A vereség után zsinórban hét meccset nyertünk meg, és most már teljesen más pozícióból várjuk a mérkőzést, és főleg itthon bízhatunk a győzelemben. Sokkal jobb csapat vagyunk most, mint voltunk pár hónappal ezelőtt.”

Martin szerint a játékosok fejében a mentalitás változott meg igazán, amit a hétmeccses győzelmi szériának köszönhetnek. A 25 éves játékos hozzátette, idén végre szeretnének valami jó eredményt elérni. A Derby a már említett, QPR elleni összecsapás óta mindössze kétszer kapott ki, az iPróban pedig csak egyszer. A vendégek hat Championship-mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, de idegenbeli mérlegük romlott az elmúlt két hónapban.

A Derby County hétfő esti győzelmét 2.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Queens Park Rangers sikerére pedig 3.60 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply