Milner: Folyamatosan támadnunk kell

2014. October 8. Wednesday in Egyéb, Hírek

Roy Hodgson
Az angol válogatott csütörtökök a Wembley-stadionban San Marinót fogadja Európa-bajnoki selejtezőn, de az angolok középpályása, James Milner szerint nem szabad lebecsülniük a soron következő ellenfelet.

 

Roy Hodgson szövetségi kapitány csapata nagyszerűen kezdte az Eb-selejtező sorozatot, hiszen Bázelben tudott nyerni 2-0-ra, ami nagy sikernek könyvelhető el a világbajnoki szereplés után, hiszen Brazíliában három meccs alatt csupán egy pontot szerzett a válogatott, ezzel gyorsan ki is esett a csoportból. Viszont három forduló után könnyen kilenc ponttal találhatja magát az angol válogatott a selejtezős csoportja élén, hiszen a San Marino elleni meccset követően Észtországgal játszik, igaz, idegenben.

James Milner, a Manchester City angol válogatott középpályása ugyanakkor óva inti a csapatot és a szurkolókat az elbizakodottságtól. “Nem szabad elbízni magunkat. Meg kell nyernünk a következő meccset, de egy olyan csapat ellen nagyon nehéz játszani, amely beáll a saját kapuja elé, és csak a védekezésre koncentrál. Ugyanakkor csak rajtunk múlik, hogy mikor törjük meg őket, megállás nélkül kell majd támadnunk” – fogalmazott Milner.

Hozzátette, hogy legutóbb 2012 októberében játszottak San Marinóval a Wembley-ben, és bár 5-0-ra nyertek, de az első gól csak későn született meg, és akkor már nagyon idegesen játszottak az angol játékosok, szeretné, ha most másképp alakulna, és már az elején gólt tudna szerezni az angol csapat.

Roy Hodgson nem számíthat a bokasérüléssel bajlódó John Stones játékára, őt Calum Chambers pótolja majd, míg Fabian Delph, az Aston Villa játékosa szintén sérült. San Marinónál a kapus Giacomo Muracini és a védő Davide Cesarini is most debütálhat a válogatottban.

A hazai pályán játszó angolok győzelmére 1.005 az odds, a döntetlenre 41.00, San Marino sikerére pedig 101.00 a szorzó

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply