Mertesacker felépül a rangadóra

2014. September 26. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Per Mertesacker
Arsene Wenger szerint Per Mertesacker és Kieran Gibbs is pályára léphet a Tottenham elleni derbin, a két alapember kisebb sérülés miatt hagyta ki a Southampton ellen elvesztett Ligakupa-meccset.

 

Az Arsenal nincs a legjobb formában az utóbbi időben, a londoniak utóbbi öt meccsükből mindössze egyet nyertek meg, kedden pedig búcsúzni kényszerültek a Ligakupában, miután hazai pályán 2-1-re kikaptak a Southamptontól. Arsene Wenger csapata szombaton javíthat, az angol bajnokságban ugyanis fontos rangadó vár az Arsenalra, ezúttal a Tottenhamet látja vendégül.

A Szentek elleni összecsapáson egy fiatal páros állt a védelem közepén, mert Per Mertesacker és Kieron Gibbs is kihagyta a meccset kisebb sérülése miatt. Wenger mindenkit megnyugtatott, hogy mindkét kezdőjátékosa visszatérhet az észak-londoni derbin.

“Szombatra rendben lesznek. A sérülések miatt most kicsit rövid a kispad, de minden rendben lesz” – mondta Wenger, aki tájékoztatást is adott a két játékos sérülését illetően.

Gibbs kisebb combizom-húzódással bajlódik, de sérülése nem komoly, míg Mertesacker a térdét fájlalta. Ráadásul a hét elején három hónapra kidőlt Mathieu Debuchy, akinek bokáját meg kellett műteni.

Az elmúlt szezonban háromszor csapott össze egymással a két gárda, a bajnokságban mindkét esetben az Arsenal 1-0-ra nyert, míg az FA-kupában 2-0-ra győzött Wenger csapata.

A negyedik helyezett Arsenal szombati sikerének az oddsa 1.75, a döntetlenre 3.90, a 9. Tottenham győzelmére 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply