Vidal formán kívül is duplázott

2014. September 26. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Arturo Vidal
Massimiliano Allegri kijelentette, hogy a Cesena ellen duplázó Arturo Vidal még csak nincs is formában, a Juventus mestere a sima győzelem ellenére sem elégedett maradéktalanul.

 

A Juventus szerdán negyedik bajnokiját is megnyerte az olasz bajnokságban, a Cesena elleni 3-0-s sikerrel továbbra is százszázalékosan áll a tabella élén a Romával. A meccsen Arturo Vidal duplázott, a harmadik találat Stephan Lichtsteiner nevéhez fűződik.

Allegri szerint a középpályás úgy remekel meccsről meccsre, hogy még nagyon messze van csúcsformájától.

“Vidal úgy remekelt, hogy még csak nincs is a legjobb állapotban. Ogbonna és Pereyra ezúttal is megbízhatóan teljesített, míg Giovinco most kimagaslóan játszott. Nagyon fontos, hogy egy szezon során 15-20 játékos is lendületbe jöjjön” – véli Allegri.

“Sajnos néhány játékosom sérült volt, és ahhoz, hogy lendületbe jöjjenek, játszatni kell őket, de közben győzni is” – tette hozzá a Juventus nyáron kinevezett mestere.

A Milan egykori mestere szerint a tökéletes mérleg ellenére csapatának még sokat kell fejlődni. Allegri az egység sikerében hisz, valamint kijelentette, hogy nem szabad a taktika béklyójába zárni a játékosokat, hagyni kell őket játszani a pályán.

Az első helyezett Juventus szombaton a 11. Atalantához látogat: a hazai győzelem oddsa 6.50, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 1.55 a szorzó.

A két csapat legutóbbi tíz meccséből a Juventus kilencet megnyert, egy pedig döntetlennel zárult. Az Atalanta legutóbb 2004-ben tudott nyerni a torinóiak ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply