Rodgers Sturridge visszatérésében bízik

2014. September 26. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers azt reméli, hogy Daniel Sturridge a liverpooli rangadón visszatérhet, a csatár felépült már sérüléséből, de erőnléte még nem tökéletes.

 

A támadó immár közel egy hónapja nem bevethető, a Liverpool játékosa legutóbb a Tottenham elleni mérkőzésen lépett pályára. A 3-0-ra megnyert meccs után Sturridge az angol válogatott keretében szerepelt, ahonnan már sérülten tért vissza. A csatár kisebb combizomsérülést szenvedett a háromoroszlánosoknál, azóta nem is lépett pályára.

A Liverpool mestere reméli, hogy az elmúlt szezonban remeklő támadó a hétvégi városi rangadón ismét bevethető lesz.

“Sok a sérültünk, és csak reméljük, hogy néhányan felépülnek. De már csak két nap van a meccsig” – jelentette ki csütörtökön Rodgers. “Sturridge egyike azoknak, akik már dolgoznak, de közeleg az időpont. Ha most nem sikerül neki a visszatérés, legközelebb már biztosan pályára léphet”.

A menedzser elárulta, hogy a kezelések beváltak, Sturridge pedig már teljesen egészséges, a kérdés, hogy fizikailag sikerül-e visszanyernie a formáját. Rodgers azt is elárulta, hogy már annak is örülne, hogy a támadó a kispadra le tudna ülni, mert jelenlétével is segítheti társait.

A Liverpool szombaton látja vendégül az Evertont: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 4.33 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Liverpool hazai pályán 4-0-ra verte városi riválisát, míg az Everton otthonában 3-3-as döntetlen született. Az Everton legutóbb 2010-ben győzte le a Liverpoolt a bajnokságban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply