Lewandowski újabb gólokat ígér

2014. September 26. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Robert Lewandowski
A Bayern München simán verte a Paderbornt, és élre állt a Bundesligában, Robert Lewandowski góllal hallgattatta el kritikusait.

 

A Bayern München 4-0-ra nyert a Paderborn ellen a német bajnokság hétközi fordulójában, a bajoroknál Mario Götze duplázott, Lewandowski és Thomas Müller volt még eredményes. A lengyel támadót az utóbbi időben támadták, mert kevés találatot szerzett eddig a müncheniek színeiben, a keddi meccs előtt összesen kétszer volt eredményes. A Paderborn ellen góllal válaszolt a kritikusoknak.

“Minden fantasztikus, 4-0-ra nyertünk és gólt szereztem. Az első húsz percben remekül játszottunk, de tény, hogy nyerhettünk volna nagyobb különbséggel is. Remélem, legközelebb ismét góllal tudok hozzájárulni a sikerhez” – mondta a győztes meccs után a lengyel csatár, aki első találatát szerezte hazai pályán.

A két gólt szerző Götze ugyanakkor azt emelte ki, hogy a győzelem a legfontosabb.

“A három megszerzett pont a lényeg, különösen hazai pályán. Jól játszottunk, és a korai gól is jól jött. Sok van ebben a csapatban, és már a következő meccsre koncentrálunk” – tette hozzá Götze.

A Bayern München a hétvégén a nyolcadik helyezett Köln vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 7.50, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 1.36 a szorzó. Arra, hogy a Bayern ismét kapott gól nélkül nyer, 2.20 az odds.

A két csapat legutóbb a Bundesliga 2011/2012-es szezonjában csapott össze egymással, akkor a Bayern München hazai pályán 3-0-ra, idegenben pedig 4-1-re győzött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply