Menedzsert keres a Watford

2013. December 18. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Gianfranco Zola, a Watford menedzsere hétfőn benyújtotta felmondását, a klubvezetők pedig elfogadták azt, így az olasz szakember távozott az együttestől.
Gianfranco Zola

Zola a gyenge eredmények miatt adta be felmondását.

Zola azok után döntött a távozás mellett, hogy csapatával mély hullámvölgybe került, legutóbbi kilenc bajnokijából egyet sem tudott megnyerni a Watford, négy döntetlen mellett öt vereség október közepe óta a mérlege. Bár Zola korábban kapott ajánlatott a Premiershipből is, akkor visszautasította azt, mondván, a Watfordot szeretné feljuttatni az élvonalba, azok után, hogy az előző szezon végén a play off kör döntőjéig jutott az együttessel, ott viszont a Crystal Palace küzdötte ki az élvonalbeli tagságot.

Zola kijelentette: a csapat érdekeit tartotta szem előtt, mikor lemondott, mert úgy érzi, egy friss szakvezetővel most nagyobb esély van a javulásra, mint vele.

A hírek szerint az első számú jelölt a vezetőedzői posztra az olasz Giuseppe Sannino, aki korábban a Chievo és a Siena kispadján szerzett tapasztalatokat, Angliában azonban még sosem dolgozott. Sannino elismerte, hogy tárgyalásokat kezdett vele a klub, és azt is hozzátette, hogy ha rajta múlik, elvállalja a feladatot.

“Van igazság a hírekben, hamarosan Angliába utazok, és megkezdem a tárgyalásokat a klubbal. Mindig is szerettem a nagy kihívásokat, alig várom, hogy ismét munkába állhassak” – mondta Sannino, akit novemberben menesztettek a Chievótól, miután a bajnokság első 11 meccséből csak egyet nyert meg együttesével.

A 13. Watford szombaton a négy meccse veretlen, ezeken az összecsapásokon tíz pontot szerző, így a tizedik helyre fellépő Ipswich otthonában lép pályára a bajnokságban. Az Ipswich győzelmére 2.37 az odds, a döntetlenre 3.40, a Watford diadalára 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply